Tűzvédelem

Tűzvédelemmel kapcsolatos szolgáltastások széles skáláját biztosítjuk ügyfeleink részére. Lentebb tájékozódhat ezekről, amennyiben felkeltettük érdekődését, ne habozzon, keressen fel minket bizalommal.

Tűzvédelmi szabályzat

Ott, ahol a munkavégzésben részt vevő családtagokkal együtt ötnél több munkavállalót foglalkoztatnak, vagy ötvennél több személy befogadására alkalmas létesítményt működtetnek, illetve a fokozottan tűz- és robbanásveszélyes besorolás esetén, és a kereskedelmi szálláshelyeken tűzvédelmi szabályzatot kell készíteni.

Tűzvédelmi oktatás

A hatályos tűzvédelmi törvény szerint minden munkavállalót oktatásban kell részesíteni munkakezdés előtt, illetve akkor, ha az oktatás idejétől eltelt egy év, vagy ha valami rendkívüli esemény következik be a munkaterületen.

Tűzriadó terv készítése

A tűzvédelmi törvény által meghatározott esetekben Tűzvédelmi Szabályzat készítése szükséges, melynek mellékleteként bizonyos létesítmények esetén Tűzriadó Tervet is kell készíteni

Tűzvédelmi szemle

A tűzesetek kialakulásának lehetőségének elkerülése érdekében évente tűzvédelmi szemlét kell tartani, amiben feljegyezzük a feltárt hiányosságokat.

Keressen meg minket!

richard.bodi@outlook.com

H-6728 Szeged Baktói utca 79.

+36 /70/ 240 4451