Rólunk

“Munka, Biztonság, Bizalom!”

Filozófiánk

Vállalkozásunkat 2016-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy kis-, közép- és nagyvállalkozások munka- és tűzvédelmi feladatait elássuk. Célunk, hogy ügyfeleink részére kölcsönösen megfelelő munkavédelmi légkört teremtsünk, ahol mind a munkáltató, mind a munkavállaló elégedett a biztonságos munkakörnyezettel.

Többéves tapasztalatunkkal szeretnénk segíteni azon vállalkozásokat, ahol a munkabiztonságra top prioritásként tekintenek.

Cégünk a munka- és tűzvédelmi szolgáltatások széles skáláját biztosítja a partnereink részére. A tudatos munkavédelem kialakítására törekszünk, ami elősegíti a folytonos balesetmentes üzemeltetést.

A mottónk “Munka, Biztonság, Bizalom”, melyben mi szentül hiszünk, hiszen egy cég sem tud ezen értékek nélkül sikeresen működni.

Célunk az ügyfél és a munkavállalók érdeke

Amikor elkezdünk Önökkel együtt dolgozni célunk, hogy létrehozzunk a vállalkozásuknál egy jól működő munkavédelmi kultúrát, hogy az mind a munkáltató, mind a munkavállalók számára gyümölcsöző legyen.

Előrelátható és kiszámítható fejlődés

Segítségünkkel vállalkozásánál javaslataink betartása mellett csökkenni fognak kiadásai, amelyeket a balesetek miatt kell kifizetnie munkavállalója részére, illetve nem kell a hatóságok bírságától tartania.

Szakembereink

Bódi Richárd

Alapító & CEO, Munkavédelmi technikus

Fiserné Szabó Olga

Munkavédelmi szakmérnök

Szabó Gábor

Villamos biztonsági felülvizsgáló

Dolgozzunk együtt!

Segítünk gondoskodni munkavállalói biztonságáról!